Prevzem in dostava

Dostava po pošti

Artikli, naročeni v spletni trgovini OutletShop.si bodo odpremljeni v najkrajšem možnem času. Če so naročeni artikli na zalogi, bodo običajno odpremljeni še isti dan ali najkasneje drugi oz. tretji delovni dan od datuma naročila.

Za paketno dostavo skrbi Pošta Slovenije, večinoma so pošiljke dostavljene naslednji delovni dan glede na dan odpreme, najpozneje pa v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da so bili naročeni artikli odpremljeni v dostavo.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam dostavna služba pusti obvestilo, paket pa lahko prevzamete na najbližji pošti.

Stroški dostave

Strošek dostave je enoten za vse izdelke in celotno območje Slovenije, ter znaša 3,95 € z DDV. Strošek dostave se pred in ob oddaji naročila izpiše v spletni košarici.

Strošek dostave se obračuna samo enkrat za posamezno naročilo; tako lahko privarčujete pri dostavi ob naročilu več artiklov hkrati.

V primeru dostave v kombinaciji s plačilom po povzetju znaša strošek poštnine 4,95 € z DDV.

Dostava na območju Slovenije je brezplačna v primeru, ko znesek naročila brez poštnine presega 99,00 EUR z DDV.

Dostava v druge države

Omogočamo dostavo tudi v naslednje države po spodaj navedenih cenah:

  • Hrvaška (3,90 EUR z DDV za vsa naročila)

Osebni prevzem

Osebni prevzemi na lokaciji so mogoči po predhodnem oddanem naročilu in pri plačilu s kartico prek spleta, PayPal ali po predračunu. Gotovinsko plačilo ob prevzemu ni možno.

Prevzem je možen na sedežu podjetja, na naslovu Ulica Franca Baliča 11, 5290 Šempeter pri Gorici.

Artikle lahko prevzamete tudi osebno na naslovu: Ulica Franca Baliča 11, 5290 Šempeter pri Gorici. V primeru osebnega prevzema je prav tako obvezno opraviti naročilo prek spleta. V koraku 4. Način dostave izberete možnost Osebni prevzem in zaključite naročilo. Ko bo vaše naročilo pripravljeno za prevzem vas bomo kontaktirali. V vsakem primeru vas prosimo, da nas pred obiskom pokličete.